Joomla 3 Templates by Varsity Jacket UK

 

 

Klubbens historie.

Shihan Kim Jensen besluttede i 2006, efter mere end 30 års erfaring og træning indenfor Karate, at grundlægge og starte sin egen klub, Budo Karate op i Felsted. Stilen var Kyokushinkai, hvor Shihan Kim Jensen har sine rødder fra.

I 2007 besluttedes det at ændre stilen til Ryoku Shin Do, stadig under navnet Budo Karate, hvilket forsatte frem til 2009.

I 2009 grundlagdes og opstod stilen Yoshi Ryu / Ju Jitsu, en stilart vi trænede frem til efteråret 2013, hvor grundlæggerne besluttede sig for, at man ville noget forskelligt med stilen og derfor skiltes deres veje.

I efteråret 2013 grundlagdes så Yawara-Do, en stil der bygger på det bedste fra 2 grene af kampsporten, Karate og Ju Jitsu. Shihan Kim Jensen 5.Dan gik sammen med Shihan Peter Kiel 4.Dan og grundlagde Yawara-Do, som idag tilbydes i Felsted  

Hvis du har lyst til at læse mere om vores stilart og hvad vi tilbyder vore medlemmer så kig på vores hjemmeside, hvor du kan finde ydereligere information om Yawara-Do og hvorfor det kunne være noget for dig at prøve.